Hoe houd ik mijn caravan/camper schoon op vakantie?

Je camper of caravan kan bij aankomst nog zo schoon zijn, op vakantie wordt ie hoe dan ook vuil. Zeker bij een wat langere vakantie. Hoe sta je er toch netjes en schoon bij, met zo min mogelijk inspanning? Mr. Gently weet raad!

Op vakantie wil je vooral genieten, doen waar je zin in hebt en vooral zo min mogelijk tijd besteden aan het reinigen van de caravan of camper. Toch wil het oog ook wat. Zet de Gently-producten doelgericht in, zodat uw materiaal schoon wordt in een handomdraai. Je hebt er slechts 3 nodig. Het grondige onderhoud en reiniging komt thuis wel weer.

Last van insecten op de bumper, motorkap of spiegels?

Onderweg naar uw kampeerbestemming neemt u ongetwijfeld insecten mee die blijven kleven op de bumper, motorkap of spiegels. Geen gezicht, terwijl u net van plan was om te pronken met uw schone camper. Gebruik Gently Insect Remover door direct en voldoende op het oppervlak te sprayen. Laat het even inwerken, zodat de dode insecten losgeweekt kunnen worden van het oppervlak. Nawrijven met een doek en uw vakantie kan beginnen!

Plaatselijk vuil verwijderen?

Op de camping heeft uw caravan of camper heel wat te verduren. Zwarte strepen, stof, zon. Sta je onder een boom? Groenaanslag. Vaak is de caravan of camper plaatselijk vuil en hoeft u hem echt niet helemaal te reinigen, dat komt thuis wel weer. Gebruik Gently Clean Ready To Use! Spray direct op het vuil en wrijf het in met een borstel of spons. Afspoelen met ruim water en uw camper is weer schoon!

Je caravan of camper laten ‘shinen’?

U staat al een tijdje op de camping en uw camper ziet er nog prima uit. Er arriveren nieuwe buren met een caravan die glimt aan alle kanten. Dat wilt u ook? Gebruik dan Gently Easy Shine om een extra diepe glans te geven aan het materiaal. Direct aanbrengen en uitwrijven met een doek. Pronken maar!

Bekijk nog meer tips