1. Bubble
  2. Bubble
  3. Bubble
Banner Curve

OVER GENTLY

Gently is anno 1988. Zo lang al de beste poetsformule voor caravans en campers! Gently reinigt & onderhoudt je caravan of camper, aan zowel de binnen- als de buitenkant. Onze producten verwijderen vuil en hebben een verzorgende werking. Gently is een merk van het bedrijf C-inco, specialist in reinigingsmiddelen voor industrie. 30 jaar geleden bedacht C-inco de unieke productformules van Gently om caravan en camper te onderhouden. Doordat we met onze neus zo dicht op de laatste ontwikkelingen van reinigingsmiddelen zitten, blijven de formules van Gently uniek en zijn deze niet meer weg te denken uit het assortiment van de caravanspecialist.

Voor wie is Gently bedoeld?

Voor iedereen die zich bezighoudt met kamperen en andere buitenactiviteiten. Om het materiaal voor deze activiteiten goed te onderhouden is tijdige reiniging en het aanbrengen van bescherming tegen vuil en weersinvloeden nodig.

Voor onze producten voor onderhoud aan je caravan of camper kijk je op deze pagina. Ons assortiment voor reiniging en onderhoud van kampeerspullen en materiaal voor buitenactiviteiten vind je op deze pagina.

Gently reinigt en onderhoudt je caravan of camper