Caravan de winterstalling in?

De herfstvakantie staat voor de deur. Ga je nog weg of is het nu toch einde kampeerseizoen? De echte volhouders pakken deze week nog mooi even mee. Maar niet getreurd als u alleen een mooi-weer kampeerder bent. Ook u kunt dit najaar nog even met uw caravan aan de slag.

Winterklaar wegzetten

Als de caravan richting de winterstalling gaat is het verstandig om deze schoon weg te zetten. Kunt u er in het voorjaar weer snel mee op pad. Naast de gewone schoonmaak van het interieur is het raadzaam om de watertank te reinigen. Gebruik daarvoor Gently Tank Cleaner. Dit product zorgt voor zowel reiniging als verfrissing van het watersysteem in caravan en camper. Ideaal wanneer het water langere tijd heeft stilgestaan of voordat u de caravan in de winterstalling zet. Gently Tank Cleaner verwijdert kalkaanslag, zeepresten en ander hardnekkig vuil. Ook bestrijdt en voorkomt het nare geurtjes. Spoel het watersysteem goed door en laat het ook helemaal leeg lopen. Zo voorkomt u dat de leidingen bevriezen en kapot knappen. Als u in het voorjaar weer op stap gaat spoelt u het nog een keer door en klaar!

Ook de buitenkant

Als de binnenzijde klaar is pakt u ook gelijk de buitenkant aan. Met Gently Clean en Polish neemt u de caravan onderhanden. Met Gently Clean is het verwijderen van hardnekkig vuil zoals groenaanslag en zwarte strepen heel eenvoudig. Met Gently Polish wordt het oppervlak grondig schoon en het laat een beschermlaag achter. Voer ook gelijk kleine reparaties uit zoals een lampje vervangen of een scharniertje repareren. Op deze manier kan u met een gerust hart uw caravan of camper laten overwinteren.

  1. Bubble
  2. Bubble
  3. Bubble
  4. Bubble
  5. Bubble

We hebben nog meer voor je

  1. Bubble
  2. Bubble