17 t/m 22 januari 2019: Caravana Leeuwarden

De voorbereidingen zijn al in volle gang voor de kampeerbeurs van het Hoge Noorden: Caravana in Leeuwarden. Deze beurs vindt plaats van 17 tot en met 22 januari in het WTC Expo en uiteraard zijn wij van Gently ook weer present. Voor de trouwe bezoeker is het slim om even te melden dat de hallen opnieuw zijn ingedeeld. Dus wees niet getreurd als je ons niet op onze “oude” stek kunt vinden, we zijn er echt wel! We staan dit keer in de Friezenhal (en niet in de Frankenhal, waar we eerst altijd stonden).

 

Wat biedt de Caravana?

Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Het is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 45.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland. Op de Caravan vind je alles voor je kampeervakantie.

 

Zien we jou daar?

 

 

 

 

 

eHalf oktober gaat het weer van start: De Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor veel kampeerders hét evenement om alvast weer ideeën op te doen voor het volgende jaar. Kom je ook? Loop dan zeker even langs onze Gently-stand in Hal 10. We hebben  altijd veel nieuws te vertellen, te laten zien en wellicht win je ook nog iets bij ons…

Het thema van 2018: Viva la España 

Elk jaar heeft de KCJ een thema. Dit jaar is dat Viva la España! Spanje is één van de populairste kampeerlanden in Europa. En daarom is dit jaar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs één grote ‘Spaanse Fiesta’! Spanje is als thema kleur- en sfeerbepalend voor de aankleding van het evenement. Bij binnenkomst in de centrale entree is dit meteen duidelijk. Maar deze sfeer komt ook terug in alle andere hallen.

Olé!

  1. Bubble
  2. Bubble
  3. Bubble
  4. Bubble
  5. Bubble

We hebben nog meer voor je

  1. Bubble
  2. Bubble