3 Nederlandse campings uitgelicht

Jaarlijks vertrekken hordes Hollanders naar het Zuiden met een caravan of camper om van een welverdiende kampeervakantie te genieten. En groot gelijk hebben ze! In Zuid-Europa zijn een heleboel mooie campings te vinden en het weer is er ook doorgaans super. Zeker als je al vroeg wil boeken en de grootste kans op mooi weer wil grijpen, dan zijn landen als Spanje, Frankrijk en Italië een goede keus. Maar, ook ons eigen kikkerlandje heeft heel wat moois te bieden. Er zijn zoveel mooie campings in eigen land. We lichten er 3 voor je uit.

Veluwecamping De Pampel 

Voor wie van fietsen of wandelen houdt, kan op Veluwecamping De Pampel in Hoederloo zijn lol op. Deze camping ligt namelijk midden in de Veluwe en dat staat natuurlijk garant voor mooie fietstochten in een prachtige omgeving. Deze camping biedt ook luxe en comfort en heeft het predicaat ANWB Topcamping gekregen.  Dit krijg je wanneer je de maximale score van 5 sterren scoort bij de ANWB campinginspectie. Ook op Zoover wordt de camping erg goed beoordeeld met gemiddels een 8,1.

Aan de kinderen is ook gedacht, want de camping is geheel kindvriendelijk. Verder beschikt het over 2 heerlijke zwembaden – eentje binnen en eentje buiten – met een glijbaan van maar liefst 15 meter! Ook is er een gezellig animatieteam aanwezig dat de kinderen vermaakt in alle schoolvakanties.

Camping It Wiid

Camping It Wiid is te vinden in het Friese Eernewoude (Earnewâld op zijn Fries) en ligt direct aan het water. Voor de waterratten en -liefhebbers onder ons is deze zeer grote camping daarom een echte aanrader. Je kunt er terecht met je caravan, maar ook campers en vouwwagens worden toegelaten. Naast het huren van uitsluitend een standplaats kan je hier ook terecht voor het huren van een bungalow, chalet of stacaravan. Voor ieder wat wils dus! Ook aan de kinderen wordt hier gedacht. De camping beschikt namelijk eveneens over 2 zwembaden en een waterglijbaan. Verder is er een mooie buitenspeeltuin en een animatieteam voor kinderen tot 12 jaar.

Deze camping heeft eveneens het predicaat ANWB Topcamping en wordt op Zoover gemiddeld beoordeeld met een 8,6.

Ardoer Camping Westhove

Aan de andere kant van het land ligt Ardoer Camping Westhove in Aagtekerke nabij Domburg. Deze camping ligt namelijk in het Zeeuwse lang op circa 2 kilometer van het strand. Westhove biedt onderdak voor zowel caravans, campers als tenten en heeft voor iedereen vertier. Zo beschikt de camping over vele faciliteiten zoals een indoor speeltuin Zwierelantijn, een zwembad met stroomversnelling, een badhuis met wellness, een dierenweide en diverse speeltuinen.

Ook deze camping mag het predicaat ANWB Topcamping dragen en scoort op Zoover een gemiddelde van een 8,4.

 

  1. Bubble
  2. Bubble
  3. Bubble
  4. Bubble
  5. Bubble

We hebben nog meer voor je

  1. Bubble
  2. Bubble