Nieuws

Bekijk alle artikelen

Nieuwe producten! Gently Outdoor Care & Gently Bike Care

Dit voorjaar zullen er nieuwe producten van Gently in de schappen te vinden zijn! Gently heeft nieuwe assortimenten met producten voor de kampeerder en voor onderhoud en reiniging van fietsen en tuinmeubelen.

De producten zijn voortaan in drie assortimenten ingedeeld:  • Gently Caravan & Boat Cleaning

  • Gently Outdoor Care

  • Gently Bike CareGently Caravan & Boat Cleaning bevat de bestaande producten voor onderhoud en reiniging van caravan, camper en boot. Gently Outdoor Care richt zich op de buitenmens in het algemeen. Om te beginnen bevat het een impregneerspray voor het water- en vuilafstotend maken van allerlei textiel, een gaslekzoekspray en een tuinmeubelenreiniger. Gently Bike Care biedt producten voor reiniging en onderhoud van fietsen. De lijn start met een kettingspray, een beschermspray en een reinigingsspray. En omdat we u graag een compleet onderhoudsassortiment bieden, zullen de productlijnen in de toekomst uitgebreid worden met meer producten.

Wilt u graag op de hoogte blijven en als een van de eersten de nieuwe producten kopen? Stuur dan een e-mail en vermeld dat u graag onze nieuwsbrief ontvangt.

Nieuwe producten! Gently Outdoor Care & Gently Bike Care

Heeft u vragen?

Bel ons: +31(0)24 - 37 32 516
Mail ons: info@gentlyproducts.nl

Verkooppunten

Vind een verkooppunt bij u in de buurt