Nieuws

Bekijk alle artikelen

Gently breidt uit!

Afgelopen tijd is Gently druk bezig geweest met een uitbreiding van het assortiment. Er zijn namelijk een heleboel nieuwe producten ontwikkeld. Gently biedt voor diverse reinigings- en onderhoudsproblemen een oplossing. Zo blijft er meer tijd over om vooral heerlijk te genieten!

Waarschijnlijk zijn de Gently Clean, Gently Polish en Gently Wash u inmiddels bekend: dat zijn onze bekendste reinigingsproducten voor uw caravan, camper of boot. Naast het wassen van uw caravan, camper of boot, zijn er altijd nog specifieke problemen waar kampeerders tegen aanlopen. Heeft u bijvoorbeeld last van zwarte strepen op uw caravan of camper? Heeft u krasjes op het raam van uw caravan of camper die een doorn in uw oog zijn? Heeft u een tent die u graag waterafstotend wil maken? Of heeft u last van insecten, teerspetters of hars op uw caravan of camper? Gently biedt de oplossing! 

Helaas is onze nieuwe website nog niet gereed. Wil je meer informatie over de nieuwe producten? Hou deze site goed in de gaten!

Gently breidt uit!

Heeft u vragen?

Bel ons: +31(0)24 - 37 32 516
Mail ons: info@gentlyproducts.nl

Verkooppunten

Vind een verkooppunt bij u in de buurt